Pvc vloeren Aadorp

Op zoek naar een hoogwaardige PVC vloer? Bij Garant Vloeren in Aadorp vindt u precies wat u zoekt. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij experts in het leggen van diverse vloersoorten, waaronder de populaire PVC vloer. We nodigen u graag uit in onze showroom waar we samen met u de perfecte vloer voor uw wensen kunnen vinden. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de installatie ervan zodat u volledig ontzorgd zal worden en u zeker bent van een juiste en professionele installatie.

Waarom kiest u voor Garant Vloeren?

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer, vrij van hout, wordt vervaardigd uit kunststof en bestaat uit diverse lagen polyvinylchloride. Dankzij geavanceerde technologieën is een PVC vloer tegenwoordig bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer.

De voordelen van een PVC vloer

Kiest u voor een PVC vloer, dan kiest u voor veelzijdigheid die past bij diverse omgevingen en ruimtes.

Duurzaamheid en bestendig tegen slijtage

PVC vloeren onderscheiden zich door hun beschermende toplaag die krassen en beschadigingen tegengaat. Bij de aanschaf van een PVC vloer heeft u de optie om zelf de dikte van deze toplaag te kiezen. Als u jarenlang zorgeloos van uw PVC vloer wilt genieten, raden wij een slijtlaag van 0,5 mm aan!

Ideaal voor vloerverwarming

PVC vloeren zijn uitstekend geschikt voor vloerverwarming, mede dankzij hun minimale dikte waardoor warmte snel en efficiënt de ruimte kan verwarmen.

Geluidsisolatie

Een andere veelvoorkomende reden om te kiezen voor een PVC vloer is de geluiddempende werking ervan. PVC vloeren veroorzaken minimaal contactgeluid en zijn aanzienlijk stiller dan andere soorten vloeren. Als het verminderen van loopgeluiden belangrijk voor u is, dan is een PVC vloer de ideale keuze.

Eenvoudig te onderhouden

Een bijkomend voordeel van een PVC vloer is het gemakkelijke onderhoud. Regelmatig stofzuigen volstaat grotendeels. Dweilen is slechts eens in de twee weken nodig en voor een grondige reiniging wordt aangeraden om jaarlijks een speciaal reinigingsmiddel voor PVC vloeren te gebruiken. Na dit jaarlijkse onderhoud kunt u overwegen om een extra waslaag aan te brengen voor extra bescherming tegen beschadigingen.

Onderhouden van een PVC vloer

Zodra uw PVC vloer gelegd is, wilt u er natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Gelukkig zijn PVC vloeren relatief eenvoudig te onderhouden. Hier zijn de belangrijkste tips om uw PVC vloer in topconditie te houden:

1. Regelmatig stof verwijderen: Houd uw PVC vloer gemakkelijk stofvrij door regelmatig te stofzuigen of te vegen.

2. Dweil uw PVC vloer eens in de twee weken. Dit helpt bij het verwijderen van vuil en houdt de vloer fris.

3. Als u meubels zoals eettafels of stoelen verplaatst, zorg er dan altijd voor dat u vloerbeschermers gebruikt om krassen te voorkomen.

Pvc vloer Aadorp kopen bij Garant Vloeren

Bij Garant Vloeren streven we naar niets minder dan topkwaliteit PVC vloeren. We bieden een uitgebreid assortiment vloeren van gerenommeerde merken zoals Belakos. Of u nu op zoek bent naar een visgraat PVC vloer of een PVC vloer met een Hongaarse punt, voor vrijwel elke woonwens hebben wij een passende vloer. Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen of wilt u zich graag laten inspireren? Breng dan een bezoek aan onze showroom, waar we u graag persoonlijk ontvangen en samen met u onder het genot van een kopje koffie uw ideale vloer uitkiezen.

Persoonlijke hulp en aandacht bij ons op locatie.

LOCATIE SHOWROOM

Virulyweg 21-A 7602 RG Almelo

Kom langs op locatie

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 21.00 uur (alleen op afspraak)

Zaterdag: 11:00 – 16:00 uur, vrije inloop

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

Bel ons

088-8377171

Nu tijdelijk GRATIS leggen

Wij bieden momenteel GRATIS leggen op al onze verlijmde PVC vloeren. Kom langs in onze showroom, zoek uw droomvloer uit en wij zorgen voor het leggen.