Pvc vloeren Fleringen

Op zoek naar een vloer van hogere kwaliteit dan laminaat, vinyl of tapijt? Uw zoektocht stopt bij Garant Vloeren! Bij ons vindt u een PVC vloer voor uw woning in Fleringen waar u jaren mee vooruit kunt. Met onze 20 jaar ervaring kunnen wij u goed adviseren over de voor u ideale PVC vloer in Fleringen. De mogelijkheden zijn er volop. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren en legpatronen, zoals een visgraat vloer, Hongaarse punt en meer. Voor het bekijken van de complete collectie komt u langs in onze showroom, wij kiezen graag samen met u de beste PVC vloer uit. Kiest u voor Garant Vloeren, dan kiest u voor zeer hoge kwaliteit van de beste merken. Leggen wij binnenkort een PVC vloer bij u in Fleringen?

Waarom u voor Garant Vloeren kiest

Wat maakt een PVC vloer bijzonder?

Een PVC vloer is een vloer die eruitziet als een houten vloer, maar niet gemaakt is van hout. In plaats van hout, bevatten deze vloeren PVC: een kunststof met verschillende lagen polyvinylchloride. De huidige technieken waarmee PVC vloeren gemaakt worden, ontwikkelen zich steeds verder. Tegenwoordig is een PVC vloer bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden.

Dit zijn de voordelen van een PVC vloer

Als uw keuze is gevallen op een PVC vloer in Fleringen, profiteert u van veel voordelen die PVC vloeren met zich meebrengen.

Duurzaam en bestand tegen slijtage

PVC vloeren bevatten een laagje dat beschadigingen en krassen zo veel mogelijk beperkt. Dit maakt PVC vloeren van hogere kwaliteit dan een ‘gewone’ vloer. Als u gaat voor een PVC vloer, heeft u altijd de mogelijkheid om zelf de dikte van deze toplaag te kiezen. Bij Garant Vloeren raden we een slijtlaag van 0,5 mm aan; zo geniet u tientallen jaren zonder zorgen van uw PVC vloer in Fleringen!

Uitstekend te combineren met vloerverwarming

Vloerverwarming met een PVC vloer? Dat is geen probleem! Door de minimale dikte van de vloer is het prima te combineren met vloerverwarming. De warmte verspreidt zich snel door de ruimte met als gevolg dat u de gewenste gevoelstemperatuur snel bereikt.

Minimaal contactgeluid

Nog een reden om voor een PVC vloer te kiezen, is de geluidsisolerende werking ervan. PVC vloeren maken bij aanraking, zoals lopen, weinig geluid en zijn dan ook stiller dan andere soorten vloeren. Dit maakt een vloer van PVC erg geschikt als het voorkomen van geluidsoverlast belangrijk voor u is.

Makkelijk in onderhoud

Nóg iets om van te profiteren wanneer u een PVC vloer in Fleringen aanschaft, is dat dit type vloer weinig onderhoud vraagt.

Onderhouden van een PVC vloer

Ligt uw PVC vloer in Fleringen er mooi bij? Dan wilt u er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Een groot voordeel van PVC vloeren is dat deze relatief eenvoudig te onderhouden zijn. We zetten graag de belangrijkste tips voor u op een rij, zodat u precies weet hoe u uw PVC vloer in Fleringen kan onderhouden:

  1. Verwijder met regelmaat stof: Houd uw PVC vloer gemakkelijk stofvrij door regelmatig met een stofzuiger of bezem uw vloer schoon te maken.
  2. Dweil uw PVC vloer eens in de twee weken: Dit voorkomt vuil op uw vloer en houdt de vloer in topconditie.
  3. Heeft u eettafels of stoelen die u nog wel eens verplaatst?: Maak dan altijd gebruik van vloerbeschermers om krassen te voorkomen en de beschermlaag zo min mogelijk aan te tasten.
  4. Is het tijd voor een grondige reiniging? Dan bevelen we het gebruik van een speciaal reinigingsmiddel voor PVC vloeren aan. Overweeg om na het jaarlijkse onderhoud een extra waslaag aan te brengen voor aanvullende bescherming tegen krassen en andere beschadigingen.

Uw PVC vloer in Fleringen koopt u bij Garant Vloeren

Bij Garant Vloeren bieden wij alleen PVC vloeren van de allerbeste kwaliteit voor uw woning in Fleringen. Ons ruime assortiment bestaat uit de beste merken, zoals Belakos. Welke vloer u ook zoekt, van PVC laminaat, of PVC visgraat tot klik PVC, voor nagenoeg elke wens hebben wij een vloer die hierbij past! Bent u benieuwd of wij voor u de droomvloer in huis hebben? Breng dan een bezoek aan onze showroom en wij staan u graag persoonlijk te woord. Samen met u zoeken we, onder het genot van een kopje koffie, uw PVC vloer voor uw woning in Fleringen uit!

Persoonlijke hulp en aandacht bij ons op locatie.

LOCATIE SHOWROOM

Virulyweg 21-A 7602 RG Almelo

Kom langs op locatie

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 21.00 uur (alleen op afspraak)

Zaterdag: 11:00 – 16:00 uur, vrije inloop

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

Bel ons

088-8377171

Nu tijdelijk GRATIS leggen

Wij bieden momenteel GRATIS leggen op al onze verlijmde PVC vloeren. Kom langs in onze showroom, zoek uw droomvloer uit en wij zorgen voor het leggen.