Pvc vloeren Wierden

Bij Garant Vloeren bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een pvc vloer in Wierden. Wij bieden u een ruim assortiment in pvc vloeren aan zodat u gegarandeerd de pvc vloer vindt die aansluit bij uw woonwensen. Of u nou op zoek bent naar een pvc visgraat vloer of pvc laminaat, wij helpen en adviseren u graag zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Bent u benieuwd naar onze collectie? Neem dan geheel vrijblijvend een bezoek aan onze showroom, de koffie staat voor u klaar en we luisteren graag naar uw wensen om zo samen de perfecte vloer voor u uit te kiezen!

Waarom kiest u voor Garant Vloeren?

De voordelen van een PVC vloer

Een pvc-vloer is geschikt voor diverse ruimtes en voldoet aan verschillende behoeften. PVC vloeren lenen zich bijvoorbeeld uitstekend voor toepassingen in de badkamer en keuken vanwege hun vochtbestendigheid. Daarnaast zijn pvc-vloeren ook natuurlijk ideaal voor de woonkamer. Het  materiaal gaat namelijk perfect samen met vloerverwarming. Onze klanten maken voornamelijk de keuze voor een pvc-vloer vanwege de volgende voordelen:

Duurzaam en bestand tegen slijtage

Pvc vloeren onderscheiden zich door hun toplaag die bescherming biedt tegen beschadigingen en krassen. Bij de aanschaf van een pvc-vloer heeft u altijd de mogelijkheid om zelf de dikte van de toplaag te kiezen. Wilt u tientallen jaren zorgeloos genieten van uw pvc-vloer? Dan raden wij een slijtlaag van 0,5 mm aan!

Uitstekend geschikt voor vloerverwarming

Zoals zojuist aangegeven is een pvc-vloer bijzonder geschikt voor vloerverwarming, mede door de minimale dikte van de vloer. Hierdoor kan de warmte snel de kamer op de gewenste temperatuur brengen.

Geluidsisolerend

Een veelvoorkomende reden om te kiezen voor een pvc-vloer is de geluidsisolerende werking ervan. Pvc-vloeren maken minimaal contactgeluid en zijn aanzienlijk stiller dan andere vloertypen. Als het vermijden van loopgeluiden van boven of onder belangrijk voor u is, dan is een pvc-vloer een zeer geschikte keuze.

Onderhoudsarm

Een extra voordeel van een pvc vloer is het geringe onderhoud dat nodig is. Regelmatig stofzuigen volstaat grotendeels. Dweilen is slechts eens in de twee weken nodig en voor een grondige reiniging wordt aanbevolen om jaarlijks een speciaal reinigingsmiddel voor pvc-vloeren te gebruiken. Na dit jaarlijkse onderhoud kunt u overwegen een extra waslaag aan te brengen voor een aanvullende bescherming tegen beschadigingen.

Pvc vloer Wierden kopen bij Garant Vloeren

Bij Garant Vloeren gaan wij alleen voor de allerbeste kwaliteit pvc vloeren. U kan bij ons terecht voor een divers assortiment vloeren van de beste merken zoals bijvoorbeeld Belakos. Of u nu op zoek bent naar een pvc visgraat vloer of een Hongaarse punt pvc vloer, wij hebben ze allemaal voor u op voorraad. We heten u daarom ook van harte welkom in onze showroom om gezamenlijk uw wensen te bespreken.

Pvc vloer leggen in Wierden

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kan u uiteraard ervoor kiezen om de vloer zelf te leggen. Wilt u het laten leggen van uw vloer liever over laten aan vakspecialisten? Dan is dat uiteraard ook mogelijk bij Garant Vloeren.

We maken direct samen met u een afspraak om uw nieuwe pvc vloer bij u thuis in Wierden te leggen. Wij werken uitsluitend met eigen medewerkers, de gezichten die u bij ons in de showroom ziet zijn ook de gezichten die bij u thuis over de vloer komen. Wel zo handig toch? 

Persoonlijke hulp en aandacht bij ons op locatie.

LOCATIE SHOWROOM

Virulyweg 21-A 7602 RG Almelo

Kom langs op locatie

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 21.00 uur (alleen op afspraak)

Zaterdag: 11:00 – 16:00 uur, vrije inloop

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

Bel ons

088-8377171

Nu tijdelijk GRATIS leggen

Wij bieden momenteel GRATIS leggen op al onze verlijmde PVC vloeren. Kom langs in onze showroom, zoek uw droomvloer uit en wij zorgen voor het leggen.