Mega veel vloeren en keuze!

Garant Vloeren

Mega veel vloeren en keuze!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de vloerenbranche en een team dat uitsluitend uit vakmensen bestaat zijn wij de beste keuze voor uw nieuwe vloer. 

Begin hier

Kies categorie

PVC Vloeren

Bekijk ons aanbod

Naar vloeren

Laminaat vloeren

Bekijk ons aanbod

Naar vloeren

Houten vloeren

Bekijk ons aanbod

Naar vloeren

Trap renovatie

Bekijk de mogelijkheden

Naar trap renovatie

Egaliseren

Uw vloer laten egaliseren? Onze vloerspecialisten maken uw vloer weer super glad! Wij werken uitsluitend met de beste materialen!

Sloop werkzaamheden

Is uw oude vloer aan vervanging toe? Garant Vloeren biedt een totaal pakket aan incl. het verwijderen van uw oude verlijmde of zwevende vloer! 

Onderhoud

Heeft u een beschadiging of wilt u uw vloer een opfrisbeurt geven? Wij doen jaarlijks onderhoud bij particulieren en bedrijven

PARKET SCHUREN

Wilt u uw parket vloer nieuw leven inblazen? Laat deze dan professioneel krasvrij schuren door onze vakspecialisten 

Best verkochte vloeren

Welke vloer kies jij?

Waarom kiest u voor Garant Vloeren?

Met meer dan 20 jaar ervaring in de vloerenbranche en een team dat uitsluitend uit vakmensen bestaat zijn wij de beste keuze voor uw nieuwe vloer. Wij leveren onze vloeren bij u thuis af via onze eigen transportservice. Uiteraard behoort het leggen van uw nieuwe vloer ook tot de mogelijkheden.Voor alle vloertypen hebben wij de beste kwaliteitsvloer voor u geselecteerd. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in pvc vloeren, laminaat en houten vloeren.

Nu ook met montage service

De vloerenleggers van Garant Vloeren leggen hun vloeren door het hele land. Alles op het gebied van vloeren is mogelijk. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Advies op locatie

Garantvloeren komt vrijblijvend bij u langs om u te voorzien van advies. We horen uw wensen aan en gaan samen kijken naar de best mogelijke oplossing.

Wat anderen over Garant Vloeren zeggen

Prachtige vloer! Top resultaat neergezet door Maurice. Zeer tevreden over zowel accurate communicatie tot werk op de vloer. Betrouwbaar, meedenkend bedrijf en komt afspraken na.

RV Apeldoorn

  Maurice is een topper! Extra werk verzet en tot in de late uren onvoorziene zaken weggewerkt. Telkens merk je dat 'klanttevredenheid' hoog in de vaandel staat bij hem. Tevense echte aanpakker. Goede prijs kwaliteit verhouding (o.a. service).

  Yasin Guclu

   Via familie in contact gekomen met Maurice van garant vloeren. Goed (kleur)advies en vakkundig en snel gelegd. Topservice en een echte aanrader!

   Corrie Jaran

    Aangeraden door ons

    Beste van de week

    Afgeronde projecten

    Wij werken samen met

    Persoonlijke hulp en aandacht bij ons op locatie.

    LOCATIE SHOWROOM

    Virulyweg 21-A 7602 RG Almelo

    Kom langs op locatie

    OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

    Donderdag: 18:00 – 21:00 uur Zaterdag: 11:00 – 16:00 uur Buiten deze tijden op afspraak geopend.