Ambiant

Ambiant


Ambiant vloeren, mooi en trendy!

Ambiant vloeren combineren het beste van twee werelden: absoluut gebruiksgemak en een warme natuurgetrouwe uitstraling. Laat je inspireren door onze unieke vloeren en geef warmte aan jouw unieke stijl. Of je nu houdt van een pvc vloer, laminaat, tapijt of vinyl. Onze vloeren bieden eindeloze mogelijkheden


De beste kwaliteit voor u!

Gelasta heeft PVC vloeren in alle prijsklassen en alle denkbare motieven en kleuren in het assortiment. Belangrijk onderscheid is er tussen dryback PVC en click PVC. Dryback PVC vloeren zijn leverbaar in de diktes 2,0 mm (0,3 mm slijtlaag) en 2,5 mm (0,55 mm slijtlaag), click vloeren zijn 5,0 mm dik en hebben een slijtlaag van 0,55 mm. Populaire PVC vloeren zijn bijvoorbeeld vloeren voorzien van een houtmotief of tegelmotief. Op zoek naar een PVC vloer die niet van een houten vloer is te onderscheiden? Kies dan voor een Register Embossing uitvoering; een toplaag die de plank een natuurgetrouwe uitstraling geeft met voelbare noesten en houtstructuur

Vloerbekleding van Ambiant

Onder vloerbedekking worden verschillende dingen verstaan. Zo kun je direct aan tapijt denken bij het woord “vloerbedekking”, maar de meeste mensen denken bij vloerbedekking aan vloeren in de breedste zin van het woord. Ambiant heeft alles om van jouw interieur een trendy en stijlvolle eyecatcher te maken. Hieronder vind je een compleet overzicht van onze volledige Ambiant vloeren collectie.

Vloerbekleding voor iedere woonruimte

Welke ruimte je een make-over wilt geven; de vloer vormt de basis voor je interieur. Daarnaast bepaalt vloerbekleding voor het grootste gedeelte de uiteindelijke sfeer in je ruimte. Het kiezen van een vloerbekleding die aansluit bij jouw woonwensen kan best een lastige keuze zijn. Bij Ambiant maken we die keuze gemakkelijker, zodat je altijd een vloerbekleding kunt vinden die past bij jouw unieke en persoonlijke stijl. Het ruime assortiment biedt verschillende soorten vloerbekleding, welke allemaal verkrijgbaar zijn in unieke patronen en trendy decoren.

Vloerbekleding in verschillende varianten

Onze vloerbekleding is verkrijgbaar in vijf verschillende varianten: laminaatpvcvinyl, tapijt (vloerkleed op maat) en traprenovatie. Laminaat en pvc vloeren zijn nog steeds razend populair, maar een visgraat vloer is dé trend van dit moment. Je ziet ze in elk tv-programma, woonmagazine en op elk interieurblog. Visgraat vloeren van pvc of laminaat zijn tijdloos, stijlvol en niet van écht hout te onderscheiden. Een groot voordeel: de houten structuur en look geven je interieur direct warmte, klasse en sfeer. Iets wat we allemaal willen!

Vloerbekleding voor vochtige ruimtes

Vinyl en pvc vloeren zijn perfect voor vochtige ruimtes door de kunststof top- en onderlaag. Super fijn voor in je washok of badkamer. Zo kun je heerlijk badderen zonder je zorgen te hoeven maken over je vloer. We raden je niet aan om een vinyl of pvc vloer in de douche zelf te leggen. Vloerbekleding van pvc en vinyl zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van de welbekende en veel duurdere parket vloeren.

Inspiratie opdoen voor vloerbekleding

De dekvloer en de uiteindelijk sfeer die je wilt creëren bepalen voor een groot gedeelte welke soort vloerbekleding geschikt is voor jouw woning. Vloerbekleding van pvc is een goede keus als je op zoek bent naar een duurzame vloer voor het hele gezin. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, decoren en patronen, welke allemaal niet van echt hout te onderscheiden zijn. Vloerbekleding van pvc pas perfect in zowel een Scandinavisch, landelijk, botanisch, klassiek als urban jungle interieur. Neem een kijkje bij vloeren inspiratie en ontdek jouw unieke stijl!

9096350419 materialo ambiant s84452 e4c8
Authentic 4802 5802.jpg

De collectie van Ambiant

 

CONCRETE

In de Concrete collectie zitten allerlei chique tegelvarianten. Denk aan de Light Grey, Off Grey, Blue Grey, Mid Grey, Antraciet of Black. Stuk voor stuk chique betonlook PVC tegels voor een modern industrieel interieur.

ESSENZO

De Essenzo collectie doet denken aan stijlvolle eiken planken en heeft een mooi aantal houtlook PVC prints. Onder andere de Light Oak, Dark Oak, Smokey en de Light Grey.

EXCELLENT

De Excellent-serie bestaat uit vier levendige houtpatronen: Smokey, Naturel, Light Grey en Dark Grey.

OPTIMA

De Optima-serie bestaat uit vier warme houtpatronen; Light Grey, Dark Grey, Smokey en Warm Brown.

SPIGATO

De Spigato serie kenmerkt zich door een chique visraatpatroon. In diverse kleuren verkrijgbaar: Warm Brown, Light Brown, Natural, Beige, Light, Grey, Grey, Dark Grey, Smokey, Light Oak en Dark Oak.

ROBUSTO

De naam zegt het al: een mooie geleefde (robuuste) grove plank. De Robusta is verkrijgbaar in de volgende soorten: Smokey, Naturel, Smokey, Light Grey, Grey Oak en de Natural Oak.

SUPREMO

De Supremo-serie bestaat uit zes zachte tinten met een realistisch houtpatroon: Light Grey, Dark Grey, Smokey, Warm Brown, Natural en Grey.

SUPERIOR

Met de Superior-serie haalt u een levensechte PVC vloer in huis, verkrijgbaar in vier warme kleuren: Smoky, Light Pine, Warm en Light Grey.

SARENZA / SARENZA CLICK

De Sarenza-serie bestaat uit 4 in kleur variërende houttinten, verkrijgbaar in zowel dryback als click: Light Oak, Natural Oak, Antique Oak en Light Grey.

PIEDRA / PIEDRA CLICK

De Piedra en de Piedra Click (een click PVC) is een schitterende betonlook tegel en verkrijgbaar in twee soorten: de Light Grey en de Dark Grey.

FAMOSA / FAMOZA CLICK

De Famosa-serie bestaat uit vier warme houttinten, verkrijgbaar in zowel dryback als click: De Smoky, Natural Oak, Light Grey en Light Oak.

AVANTO  / AVANTO MET KURK

De Avanto  is een stijlvolle serie met een zes-tal rustig ogende warme houttinten: Warm Bron, Smokey, Natural, Beige. Light Grey en Dark Grey. Voor de liefhebber is deze serie ook verkrijgbaar in een click-variant met kurk aan de onderzijde voor extreem veel comfort!

Persoonlijke hulp en aandacht bij ons op locatie.

LOCATIE SHOWROOM

Virulyweg 21-A 7602 RG Almelo

Kom langs op locatie

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 21.00 uur (alleen op afspraak)

Zaterdag: 11:00 – 16:00 uur, vrije inloop

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

Bel ons

088-8377171

Nu tijdelijk GRATIS leggen

Wij bieden momenteel GRATIS leggen op al onze verlijmde PVC vloeren. Kom langs in onze showroom, zoek uw droomvloer uit en wij zorgen voor het leggen.