Belakos PVC

Belakos vloeren

Een prachtige serie waar u uit kan kiezen wanneer u voor een PVC vloer gaat is Belakos. Dit merk heeft namelijk een pvc-collectie in het assortiment verkrijgbaar in verschillende kleuren, plankformaten en diverse mogelijkheden hoe u uw Belakos pvc vloer wil leggen. Zo weet u bij dit merk zeker dat u een vloer kan uitzoeken die volledig aansluit op uw woonwensen.

Of u nu wilt gaan voor de klassieke visgraat legpatronen of juist wilt kiezen voor brede vloerplanken, bij Belakos is er voor nagenoeg iedere wens wel een geschikte vloerplank verkrijgbaar.

Bij Garant Vloeren vindt u daarom dan ook een uitgebreide collectie Belakos pvc vloeren. Ontdek het snel in onze showroom en laat u inspireren. Heeft u eenmaal de juiste keuze kunnen maken? Rond dan eenvoudig de koop af bij ons in de winkel en maak gelijk een afspraak voor het laten leggen van uw nieuwe belakos PVC vloer.

Bij Garant Vloeren werken wij uitsluitend met een eigen team, onze medewerkers die u in de showroom verwelkomen zijn ook de gezichten die bij u de vloer komen leggen. 

De voordelen van Belakos PVC

Wanneer u kiest voor een PVC vloer van Belakos haalt u een kwalitatief en duurzame vloer in huis die ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk is. Andere voordelen waar u van kan genieten zijn:

  • Waterbestendig
  • Vuilafstotend
  • Slijtvast
  • Rigid Click 10dB
Attico visgraat 83 Budding sfeermakers showroom Aluwdoors 015 687x1030 1
Belakos PVC Palazzo Hongaarse punt 77 JANNE 001 01 GREY 1030x1030 1

Het assortiment van Belakos 

Belakos is al sinds 1960 een begrip in de wereld van vloeren en bieden een hoogwaardige PVC-collectie vloeren aan. U kan bij Garant Vloeren terecht voor tal van verschillende Belakos pvc vloeren. Of u nou op zoek bent naar een Belakos Palazzo Hongaarse Punt of een Belakos Palazzo XL vloer, wij hebben voor iedere woonwens wel een geschikte vloer van Belakos voor u beschikbaar.

Belakos Palazzo

De Palazzo serie bevat kwalitatief goede PVC vloeren en zijn bovendien geschikt voor vloerverwarming en worden gekenmerkt door het stijlvolle design. De Palazzo vloeren zijn daarnaast erg onderhoudsvriendelijk en staan bekend om een goede prijs/kwaliteit verhouding. Voor het beste resultaat adviseren wij altijd om de ondergrond te egaliseren.

Belakos Attico

Wanneer u voor een Belakos Attico pvc vloer kiest haalt u de natuur in huis. Deze serie is geschikt voor nagenoeg ieder interieur, van een minimalistisch interieur tot een landelijke inrichting. De Attico pvc vloer zorgt gegarandeerd voor meer sfeer en warmte in jouw interieur en is bovendien voorzien van een extra matte toplaag.

Is Belakos een goed merk?

De PVC vloeren van Belakos staan bekend om een zeer hoge kwaliteit en zijn bovendien ook nog eens ontzettend duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Dit maakt het daarom een populaire keuze onder de PVC liefhebbers. Belakos controleert daarnaast bij de selectie van de PVC-vloeren nauwgezet of de fabricage voldoet aan de Europese normering. Zo bent u verzekert van de beste kwaliteit.

Persoonlijke hulp en aandacht bij ons op locatie.

LOCATIE SHOWROOM

Virulyweg 21-A 7602 RG Almelo

Kom langs op locatie

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 21.00 uur (alleen op afspraak)

Zaterdag: 11:00 – 16:00 uur, vrije inloop

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

Bel ons

088-8377171

Nu tijdelijk GRATIS leggen

Wij bieden momenteel GRATIS leggen op al onze verlijmde PVC vloeren. Kom langs in onze showroom, zoek uw droomvloer uit en wij zorgen voor het leggen.