Pvc vloeren Bornerbroek

Droomt u van een mooie PVC vloer met een luxe uitstraling? Dan kunt u bij Garant Vloeren terecht om deze droom werkelijkheid te maken! Bij ons slaagt u in de zoektocht naar PVC vloeren voor uw woning in Bornerbroek. Wij van Garant Vloeren zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het leggen van allerlei soorten vloeren, waaronder natuurlijk de populaire PVC vloeren. U bent van harte welkom in onze showroom om samen met u uw droomvloer uit te zoeken. Wij werken uitsluitend met eigen vakmensen. De gezichten  die u in onze showroom verwelkomen, leggen ook uw PVC vloer bij u in Bornerbroek.

Waarom kiest u voor Garant Vloeren?

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een vloer met de uitstraling van hout, maar is niet gemaakt van hout. Deze vloeren bevatten PVC, ze zijn gemaakt van kunststof en bestaan uit verschillende lagen polyvinylchloride. Dankzij de huidige technieken die gebruikt worden om PVC vloeren te maken, zijn ze bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden.

De voordelen van een PVC vloer

Als uw keuze valt voor een PVC vloer in Bornerbroek, brengt u een vloer in huis die geschikt is voor veel verschillende situaties en ruimtes.

Duurzaam en bestand tegen slijtage

PVC vloeren bevatten een toplaag die beschadigingen en krassen zo veel mogelijk voorkomen. Dit maakt PVC vloeren anders dan een ‘gewone’ vloer. Als u gaat voor een PVC vloer heeft u altijd de mogelijkheid om zelf de dikte van deze toplaag te kiezen. Wij raden een slijtlaag van 0,5 mm aan, zo geniet u tientallen jaren zonder zorgen van uw PVC vloer!

Uitstekend geschikt voor vloerverwarming

Vloerverwarming en een PVC vloer? Dat is geen probleem! Door de minimale dikte van de vloer gaat deze combinatie bijzonder goed samen. Hierdoor verspreidt de warmte sneller door de ruimte met als gevolg dat u de gewenste gevoelstemperatuur snel bereikt.

Isoleert geluid

Redenen om voor een PVC vloer te kiezen is vaak de geluidsisolerende werking ervan. PVC vloeren maken bij aanraking weinig geluid en zijn dan ook stiller dan andere vloertypen. Dit maakt een vloer van PVC erg geschikt als het voorkomen van geluidsoverlast belangrijk voor u is.

Eenvoudig in onderhoud

Nóg een voordeel wanneer u een PVC vloer in Bornerbroek aanschaft, is dat dit type vloer weinig onderhoud vraagt. Regelmatig stofzuigen volstaat al een groot deel van het onderhoud. We raden ook aan om slechts eens in de twee weken te dweilen. Is het tijd voor een grondige reiniging? Dan bevelen we het gebruik van een speciaal reinigingsmiddel voor PVC vloeren aan. Overweeg om na het jaarlijkse onderhoud een extra waslaag aan te brengen voor aanvullende bescherming tegen krassen en andere beschadigingen.

Onderhouden van een PVC vloer

Wanneer uw nieuwe vloer is gelegd, wilt u er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Een groot voordeel van PVC vloeren is dat deze relatief eenvoudig in onderhoud zijn. We zetten graag de belangrijkste tips voor u op een rij, zodat u precies weet hoe u uw PVC vloer in Bornerbroek kan onderhouden:

  1. Verwijder regelmatig stof: U kunt uw PVC vloer gemakkelijk stofvrij houden door regelmatig met een stofzuiger of bezem uw vloer schoon te maken.

  2. Dweil uw PVC vloer eens in de twee weken: Dit voorkomt vuil op uw vloer en houdt de vloer in topconditie.

  3. Heeft u eettafels of stoelen die u nog wel eens verplaatst?: Maak dan altijd gebruikt van vloerbeschermers om krassen te voorkomen en de beschermlaag zo min mogelijk aan te tasten.

Pvc vloer Bornerbroek kopen bij Garant Vloeren

Bij Garant Vloeren bieden wij alleen PVC vloeren van de allerbeste kwaliteit voor uw woning in Bornerbroek. Ons ruime assortiment bestaat uit de beste merken zoals bijvoorbeeld Belakos. Welke vloer u ook zoekt, van PVC laminaat, PVC visgraat tot klik PVC, voor nagenoeg elke wens hebben wij een vloer die hierop aansluit! Bent u benieuwd of wij voor u de droomvloer in huis hebben? Breng dan een bezoek aan onze showroom en wij staan u graag persoonlijk te woord zodat we samen met u onder het genot van een kopje koffie uw favoriete vloer gaan uitzoeken!

Persoonlijke hulp en aandacht bij ons op locatie.

LOCATIE SHOWROOM

Virulyweg 21-A 7602 RG Almelo

Kom langs op locatie

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 21.00 uur (alleen op afspraak)

Zaterdag: 11:00 – 16:00 uur, vrije inloop

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

Bel ons

088-8377171

Nu tijdelijk GRATIS leggen

Wij bieden momenteel GRATIS leggen op al onze verlijmde PVC vloeren. Kom langs in onze showroom, zoek uw droomvloer uit en wij zorgen voor het leggen.