Dagelijks komen we bij mensen over de vloer welke zelf een vloer hebben aangeschaft bij bijv een bouwmarkt en niet goed zijn geadviseerd over de vloer, ondervloer of de plinten.Het nadeel van veel bouwmarkten is dat ze mdf plakplinten hebben. De mooiste afwerking krijgt u met houten plakplinten welke door ons te leveren zijn voor dezelfde prijs als de plakplinten bij de bouwmarkten. Deze plakplinten hebben een langere houdbaarheid , ze plakken beter en komen mooier in verstek.

In veel gevallen gaan de artikelen retour en neemt dit veel tijd in beslag. In ons kopje: “De aanschaf van een vloer” gaan we hier verder op in.

Wij Garant Vloeren willen u ontzorgen in het voor traject van de zoektocht naar een vloer.

Hoe gaan we dat doen? Vrij simpel! Op onze site vindt u een uitgebreide collectie laminaat pvc of houten vloeren. Mocht u elders al iets hebben gezien dat niet bij ons op de site staat meld het ons ,dan gaan wij op zoek naar een passende aanbieding voor u.

Mocht u er op de foto niet uit komen dan sturen wij een staal per post op of u kunt komen kijken bij ons in Almelo.

Alle info die u nodig heeft krijgt u van uw vaste contact persoon. Deze zal u vragen naar de ondervloer, plinten , uw wensen en de situatie van uw woning. Op deze manier komen we samen tot een passend aanbod.

Wij verzorgen van A tot Z de levering van de nieuwe vloer. Dit houd in: De juiste informatie omtrent vloer, plinten, ondervloer en evt. het leggen van de vloer.

Het voordeel van alles afnemen bij 1 partij is dat u voor al uw vragen terecht kunt bij 1 contact persoon. Dit is prettig voor u maar ook voor ons.

Zo waarborgen wij onze kwaliteit en krijgt u waar u naar op zoek bent!