Vloer Egaliseren

Bent u van plan om uw vloer te laten egaliseren? Dan bent u bij Garant Vloeren aan het juiste adres. Het egaliseren van een vloer kent verschillende mogelijkheden. Het is van belang dat uw dekvloer vooraf goed wordt geïnspecteerd. Zo is het van belang dat er voldoende ventilatie door uw kruipruimte gaat en of er geen vocht problemen zijn. In het geval van vocht problemen kennen we ook diverse oplossingen.

Een goede basis is een must voor de opbouw van de rest van uw vloer. Als het hier mis gaat betekend dit vaak dat de rest wat er bovenop komt ook niet goed is. De juiste hechting ontstaat met de juiste primer, maar welke primer heeft u nou nodig?

Het is aan te raden uw vloer te laten repareren of egaliseren door een vakman. Garant Vloeren in Almelo is gespecialiseerd in alles wat betreft uw dekvloer.

Egaliseren vloer, waar moet u aan denken?

  • Is er een kruipruimte aanwezig, of is de vloer op zand gebouwd? Een kruipruimte heeft ventilatie nodig en mag geen optrekkend vocht bevatten.

  • Betreft het een cement dekvloer of een anhydriet of andere basis vloer. Hieruit wordt de keuze voor een cement of gipsgewonden egaline bepaalt.

  • Heeft u een tegel vloer? Controleer op los zittende tegels en verwijder deze. Gebruik een tegel primer zoals de P280 van Uzin voor de beste hechting.

  • Vocht probleem? Met de Epoxie producten van Uzin kunnen we een boel tegenhouden! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Een standaard dikte is 3 mm. Bij volverlijmde vloeren zoals pvc is dit de standaard basis. Wij egaliseren met de beste merken , waaronder Uzin.  Uzin is marktleider in dekvloer oplossingen en lijmen. Wij gebruiken in de meeste gevallen alles van Uzin om onze kwaliteit te waarborgen.  Daarnaast biedt Uzin een totaal concept zoals primers , egalisaties , epoxies en lijmen. Wel zo fijn om alles onder 1 dak te houden.

Vloerverwarming en egaliseren

De sleuven van uw vloerverwarming worden gedicht met een mortel of epoxie van Uzin. Dit is afhankelijk van de situatie.  Bij ons is het een vereiste dat wanneer er sleuven gedicht dienen te worden en wij de vloer moeten leggen, wij ook de sleuven dichten. Waarom is dit? Omdat wij anders geen volle garantie kunnen geven op het vast zitten van uw egaline en pvc of parket vloer.

De opbouw is hierin zeer belangrijk. Wij egaliseren geen dekvloer waarvan een ander bedrijf deze heeft gedicht. De reden dat we dit niet doen heeft met basis opbouw te maken en de garantie welke wij moeten geven.  Veel bedrijven kiezen voor een makkelijke en goedkope oplossing en gebruiken een tegellijm of een ander flexibel systeem dat altijd flexibel blijft. De flexibiliteit houdt in dat er uiteindelijk scheurvorming zal ontstaan in de egaline wat kan leiden tot het loskomen van uw vloer.

Vloer egaliseren kosten

Wilt u weten wat de globale kosten zijn voor het egaliseren van uw vloer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. De kosten variëren namelijk per situatie. Zo is het van belang om te weten om hoeveel vierkante meter het gaat en welk type vloer wij gaan egaliseren.

Wij komen graag bij u langs zodat we een realistische indicatie kunnen geven wat de kosten zullen zijn voor het egaliseren van uw vloer. 

Persoonlijke hulp en aandacht bij ons op locatie.

LOCATIE SHOWROOM

Virulyweg 21-A 7602 RG Almelo

Kom langs op locatie

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 21.00 uur (alleen op afspraak)

Zaterdag: 11:00 – 16:00 uur, vrije inloop

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

Bel ons

088-8377171

Nu tijdelijk GRATIS leggen

Wij bieden momenteel GRATIS leggen op al onze verlijmde PVC vloeren. Kom langs in onze showroom, zoek uw droomvloer uit en wij zorgen voor het leggen.