Pvc vloeren Enschede

Bent u op zoek naar een mooie PVC vloer? Dan bent u bij Garant Vloeren aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een PVC vloer in Enschede. Garant Vloeren is al meer dan 20 jaar specialist in het leggen van allerlei soorten vloeren, waaronder natuurlijk de populaire PVC vloer. Wij heten u van harte welkom in onze showroom om samen met u uw droomvloer uit te zoeken. Daarnaast bent u voor het leggen van uw vloer uiteraard ook bij ons aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met eigen vakmensen. De gezichten die u in onze showroom verwelkomen komen ook bij u de vloer leggen.

Waarom kiest u voor Garant Vloeren?

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een houtvrije vloer. PVC vloeren worden gemaakt van kunststof en bevatten verschillende lagen polyvinylchloride. Een PVC vloer is dankzij de huidige technieken bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden.

De voordelen van een PVC vloer

Wanneer u kiest voor een PVC vloer, haalt u een vloer in huis die geschikt is voor tal van verschillende situaties en ruimtes. 

Duurzaam en bestand tegen slijtage

Pvc vloeren onderscheiden zich door hun toplaag die bescherming biedt tegen beschadigingen en krassen. Bij de aanschaf van een pvc-vloer heeft u altijd de mogelijkheid om zelf de dikte van de toplaag te kiezen. Wilt u tientallen jaren zorgeloos genieten van uw pvc-vloer? Dan raden wij een slijtlaag van 0,5 mm aan!

Uitstekend geschikt voor vloerverwarming

Zoals zojuist aangegeven is een pvc-vloer bijzonder geschikt voor vloerverwarming, mede door de minimale dikte van de vloer. Hierdoor kan de warmte snel de kamer op de gewenste temperatuur brengen.

Geluidsisolerend

Een veelvoorkomende reden om te kiezen voor een pvc-vloer is de geluidsisolerende werking ervan. Pvc-vloeren maken minimaal contactgeluid en zijn aanzienlijk stiller dan andere vloertypen. Als het vermijden van loopgeluiden van boven of onder belangrijk voor u is, dan is een pvc-vloer een zeer geschikte keuze.

Gemakkelijk te onderhouden

Een extra voordeel van een pvc vloer is het geringe onderhoud dat nodig is. Regelmatig stofzuigen volstaat grotendeels. Dweilen is slechts eens in de twee weken nodig en voor een grondige reiniging wordt aanbevolen om jaarlijks een speciaal reinigingsmiddel voor pvc-vloeren te gebruiken. Na dit jaarlijkse onderhoud kunt u overwegen een extra waslaag aan te brengen voor een aanvullende bescherming tegen beschadigingen.

Onderhouden van een PVC vloer

Is uw PVC vloer eenmaal gelegd? Dan wilt u er natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Het grote voordeel is dat PVC vloeren relatief eenvoudig zijn te onderhouden. We zetten graag de belangrijkste tips voor u op een rij zodat u precies weet op welke u uw PVC vloer kan onderhouden:

  1. Verwijder regelmatig stof: U kan uw PVC vloer gemakkelijk stofvrij houden door regelmatig met een stofzuiger of bezem uw vloer schoon te maken.

  2. Dweil uw PVC vloer eens in de twee weken. Dit helpt om vuil te verwijderen en de vloer in topconditie te houden.

  3. Heeft u eettafels of stoelen die u nog wel eens verplaatst? Maak dan altijd gebruik van vloerbeschermers om krassen te voorkomen.

Pvc vloer Enschede kopen bij Garant Vloeren

Bij Garant Vloeren gaan wij alleen voor de allerbeste kwaliteit pvc vloeren. Wij bieden u een ruim assortiment vloeren van de beste merken zoals bijvoorbeeld Belakos. Of u nu op zoek bent naar een visgraat PVC vloer of een Hongaarse punt PVC vloer, voor nagenoeg elke wens hebben wij een geschikte vloer. Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen? Bezoek dan onze showroom en wij staan u graag persoonlijk te woord zodat we samen met u onder het genot van een kopje koffie uw droomvloer gaan uitzoeken.

Persoonlijke hulp en aandacht bij ons op locatie.

LOCATIE SHOWROOM

Virulyweg 21-A 7602 RG Almelo

Kom langs op locatie

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 21.00 uur (alleen op afspraak)

Zaterdag: 11:00 – 16:00 uur, vrije inloop

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

Bel ons

088-8377171

Nu tijdelijk GRATIS leggen

Wij bieden momenteel GRATIS leggen op al onze verlijmde PVC vloeren. Kom langs in onze showroom, zoek uw droomvloer uit en wij zorgen voor het leggen.