Pvc vloeren Geesteren

Als u op zoek bent naar een prachtige PVC vloer, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Garant Vloeren, dé specialist in PVC vloeren in Geesteren. Met meer dan 20 jaar ervaring in het leggen van verschillende vloeren waaronder natuurlijk de razend populaire PVC variant, heten wij u van harte welkom in onze showroom. We helpen u graag bij het kiezen van uw ideale vloer. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het laten leggen van uw vloer, uitgevoerd door ons eigen team van vakmensen. De gezichten die u in onze showroom begroeten, zijn dezelfde mensen die bij u thuis de vloer komen leggen. Wel zo fijn werken toch?

Waarom kiest u voor Garant Vloeren?

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een vloer zonder hout. Deze vloeren zijn vervaardigd uit kunststof en bestaan uit meerdere lagen polyvinylchloride. Dankzij geavanceerde technologieën is is tegenwoordig een PVC vloer bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer.

De voordelen van een PVC vloer

Kiest u voor een PVC vloer, dan haalt u een vloer in huis die geschikt is voor diverse situaties maar ook voor verschillende ruimtes in huis.

Robuust en slijtvast:

PVC vloeren onderscheiden zich door hun sterke toplaag die bescherming biedt tegen beschadigingen en krassen. Bij de aanschaf van een PVC vloer heeft u de keuze om zelf de dikte van de toplaag te bepalen. Wilt u jarenlang zorgeloos van uw PVC vloer genieten? Dan adviseren wij een slijtlaag van 0,5 mm!

Ideaal voor vloerverwarming:

Een PVC vloer is uitstekend geschikt voor vloerverwarming, mede dankzij de minimale dikte van de vloer. Hierdoor kan de warmte snel de kamer op de gewenste temperatuur brengen.

Geluidsdempend:

Een vaak genoemde reden om te kiezen voor een PVC vloer is de geluiddempende werking ervan. PVC vloeren produceren namelijk minimaal contactgeluid en zijn aanzienlijk stiller dan andere typen vloeren. Als het verminderen van loopgeluiden belangrijk voor u is, dan is een PVC vloer een uitstekende keuze.

Eenvoudig in onderhoud:

Een ander voordeel van een PVC vloer is het beperkte onderhoud dat vereist is. Regelmatig stofzuigen volstaat grotendeels. Dweilen is slechts eens in de twee weken nodig en voor een grondige reiniging raden we aan om jaarlijks een speciaal reinigingsmiddel voor PVC vloeren te gebruiken. Na deze jaarlijkse onderhoudsbeurt kunt u overwegen om een extra waslaag aan te brengen ter bescherming tegen beschadigingen.

Onderhouden van een PVC vloer

Zodra uw PVC vloer is gelegd, wilt u er natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Het grote voordeel van PVC vloeren is dat ze relatief gemakkelijk te onderhouden zijn. Hier zijn de belangrijkste tips om uw PVC vloer in optimale conditie te houden:

1. Verwijder regelmatig stof: Houd uw PVC vloer eenvoudig stofvrij door regelmatig te stofzuigen of te vegen.

2. Dweil uw PVC vloer eens in de twee weken. Dit helpt om vuil te verwijderen en de vloer in topconditie te houden.

3. Gebruik vloerbeschermers onder eettafels of stoelen die u regelmatig verplaatst om krassen te voorkomen.

Pvc vloer Geesteren kopen bij Garant Vloeren

Bij Garant Vloeren streven we altijd naar de hoogste kwaliteit PVC vloeren. We bieden een uitgebreid assortiment vloeren van topmerken, zoals Belakos en Vivafloors. Of u nu een visgraat PVC vloer of een Hongaarse punt PVC vloer zoekt, wij hebben voor bijna elke voorkeur een passende vloer beschikbaar. Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Breng dan een bezoek aan onze showroom, waar we u graag persoonlijk verwelkomen en samen met u onder het genot van een kopje koffie uw droomvloer gaan vinden.

Persoonlijke hulp en aandacht bij ons op locatie.

LOCATIE SHOWROOM

Virulyweg 21-A 7602 RG Almelo

Kom langs op locatie

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 21.00 uur (alleen op afspraak)

Zaterdag: 11:00 – 16:00 uur, vrije inloop

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

Bel ons

088-8377171

Nu tijdelijk GRATIS leggen

Wij bieden momenteel GRATIS leggen op al onze verlijmde PVC vloeren. Kom langs in onze showroom, zoek uw droomvloer uit en wij zorgen voor het leggen.