Pvc vloeren Harbrinkhoek

Een PVC vloer van hoge kwaliteit met een luxe uitstraling: ziet u hem al in huis liggen? Als u voor Garant Vloeren kiest, ligt de gewenste PVC vloer razendsnel in uw woning in Harbrinkhoek! Met ons ruime assortiment aan PVC vloeren vindt u gegarandeerd de vloer die aansluit bij het beeld dat u voor ogen heeft. Bij Garant Vloeren zijn we al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in PVC vloeren. Dit betekent dat we ook voor u de beste en mooiste PVC vloer in Harbrinkhoek hebben. Breng een bezoek aan onze showroom om het complete assortiment PVC vloeren te bekijken. Wij werken uitsluitend met onze eigen vakmensen. De medewerkers die u in onze showroom verwelkomen, leggen ook uw PVC vloer bij u thuis in Harbrinkhoek.

Waarom Garant Vloeren?

Wat is een PVC vloer?

Het ziet eruit als een houten vloer, maar het is niet gemaakt van hout; we hebben het natuurlijk over een PVC vloer! In plaats van hout, bevatten deze vloeren PVC: een kunststof met verschillende lagen polyvinylchloride. De huidige technieken waarmee PVC vloeren gemaakt worden, ontwikkelen zich steeds verder. Tegenwoordig lijkt een PVC vloer dusdanig op een echte houten vloer, dat deze bijna niet meer van elkaar te onderscheiden zijn.

De voordelen van een PVC vloer

Kiest u voor een PVC vloer in Harbrinkhoek, dan profiteert u van veel voordelen die deze vloer met zich meebrengt.

Duurzaam en slijtvast

PVC vloeren bevatten een beschermend laagje dat beschadigingen en krassen zo veel mogelijk beperkt. Dit maakt PVC vloeren van hogere kwaliteit dan een ‘gewone’ vloer. Als u gaat voor een PVC vloer, heeft u altijd de mogelijkheid om zelf de dikte van deze toplaag te kiezen. Bij Garant Vloeren raden we een slijtlaag van 0,5 mm aan; zo geniet u tientallen jaren zonder zorgen van uw PVC vloer in Harbrinkhoek!

Uitstekend te combineren met vloerverwarming

Vloerverwarming in combinatie met een PVC vloer? Dat is geen probleem! Door de minimale dikte van de vloer is deze prima te combineren met vloerverwarming. De warmte verspreidt zich juist sneller door de ruimte, met als gevolg dat u de gewenste gevoelstemperatuur snel bereikt.

Minimaal contactgeluid

Nog een reden om voor een PVC vloer te kiezen, is de geluidsisolerende werking ervan. PVC vloeren maken bij aanraking, zoals lopen, weinig geluid en zijn dan ook stiller dan andere soorten vloeren. Dit maakt een PVC vloer erg geschikt als het voorkomen van geluidsoverlast belangrijk voor u is.

Makkelijk te onderhouden

Nóg iets om van te profiteren wanneer u een PVC vloer in Harbrinkhoek aanschaft, is dat dit type vloer weinig onderhoud vraagt.

Uw PVC vloer in Harbrinkhoek onderhouden

Ligt uw PVC vloer in Harbrinkhoek eenmaal in uw woning? Dan wilt u er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Een groot voordeel van PVC vloeren is dat deze relatief eenvoudig te onderhouden zijn. We zetten graag de belangrijkste tips voor u op een rij, zodat u precies weet hoe u uw PVC vloer in Harbrinkhoek kan onderhouden:

  1. Verwijder regelmatig stof: Houd uw PVC vloer gemakkelijk stofvrij door regelmatig met een stofzuiger of bezem uw vloer schoon te maken.
  2. Dweil uw PVC vloer eens in de twee weken: Dit voorkomt vuil op uw vloer en houdt de vloer in topconditie.
  3. Heeft u eettafels of stoelen die u nog wel eens verplaatst?: Maak dan altijd gebruik van vloerbeschermers om krassen te voorkomen en de beschermlaag zo min mogelijk aan te tasten.
  4. Is het tijd om uw PVC vloer grondig te reinigen? Dan bevelen we het gebruik van een speciaal reinigingsmiddel voor PVC vloeren aan. Overweeg om na het jaarlijkse onderhoud een extra waslaag aan te brengen voor aanvullende bescherming tegen krassen en andere beschadigingen.

Koop uw PVC vloer in Harbrinkhoek bij Garant Vloeren

Bij Garant Vloeren bieden wij alleen PVC vloeren van de allerbeste kwaliteit voor uw woning in Harbrinkhoek. Ons ruime assortiment bestaat uit de beste, speciaal voor u geselecteerde merken, zoals Belakos. Welke vloer u ook zoekt, van PVC laminaat, of PVC visgraat tot klik PVC, voor nagenoeg elke wens hebben wij een vloer die hierbij past! Bent u benieuwd of wij voor u dé PVC vloer hebben? Breng dan een bezoek aan onze showroom en wij staan u graag persoonlijk te woord. Samen met u zoeken we, onder het genot van een kopje koffie, uw PVC vloer voor uw woning in Harbrinkhoek uit!

Persoonlijke hulp en aandacht bij ons op locatie.

LOCATIE SHOWROOM

Virulyweg 21-A 7602 RG Almelo

Kom langs op locatie

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 21.00 uur (alleen op afspraak)

Zaterdag: 11:00 – 16:00 uur, vrije inloop

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

Bel ons

088-8377171

Nu tijdelijk GRATIS leggen

Wij bieden momenteel GRATIS leggen op al onze verlijmde PVC vloeren. Kom langs in onze showroom, zoek uw droomvloer uit en wij zorgen voor het leggen.