Pvc vloeren Hengelo

Bij Garant Vloeren bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een pvc vloer in Hengelo. Wij bieden u een ruim assortiment in pvc vloeren zodat u gegarandeerd de pvc vloer vindt die aansluit bij uw woonwensen. Of u nou op zoek bent naar een pvc visgraat vloer of pvc laminaat, wij helpen en adviseren u graag zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt

Waarom kiest u voor Garant Vloeren?

Waarom kiezen voor een pvc vloer?

Een pvc vloer kan geschikt zijn voor diverse woonruimtes en natuurlijk ook voor verschillende wensen. Pvc vloeren zijn bijvoorbeeld zeer geschikt  voor in de badkamer of de keuken omdat ze goed tegen vocht kunnen. Maar pvc is natuurlijk ook zeer geschikt voor de woonkamer omdat het materiaal ideaal is voor vloerverwarming. Onze klanten kiezen voornamelijk voor een pvc vloer om de volgende redenen:

Sterk en slijtvast

Het voordeel van pvc vloeren is dat ze een toplaag hebben die ervoor zorgt er geen beschadigingen en krassen ontstaan. Bij de aankoop van een pvc vloer heeft u altijd de keuze om zelf de dikte van de toplaag te bepalen. Wilt u tientallen jaren onbezorgd genieten van uw PVC-vloer, kies dan voor de slijtlaag van 0,5mm! 

Ideaal voor vloerwarming

Zoals we net al aangaven is een pvc vloer uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Dit komt door de minimale dikte van de vloer, hierdoor kan de warmte veel sneller uw kamer op temperatuur krijgen.

Geluiddempend

Een andere reden waarom mensen vaak kiezen voor een pvc vloer is de geluiddempende werking hiervan. Pvc vloeren maken namelijk nauwelijks contactgeluid en zijn ten opzichte van andere type vloeren erg stil. Vindt u het belangrijk dat u bijvoorbeeld geen loopgeluiden hoort wanneer er iemand boven of beneden is? Dan is een pvc vloer hier absoluut geschikt voor.

Weinig onderhoud

Een ander voordeel van een pvc vloer is dat u hier relatief weinig onderhoud voor nodig hebt.  Het is voornamelijk van belang om de vloer regelmatig te stofzuigen. Dweilen is bij een pvc vloer slechts zo’n eens in de twee weken nodig en voor onderhoud met een grondig reinigingsmiddel, speciaal voor pvc vloeren, wordt geadviseerd om dit jaarlijks te herhalen. Eventueel kan u na dit jaarlijkse onderhoud nog kiezen voor een extra waslaag. Hiermee zorgt u voor een extra beschermlaag tegen beschadigingen.

Pvc vloer hengelo kopen bij Garant Vloeren

Pvc vloeren zijn er tegenwoordig in verschillen soorten en kleuren. U kan bij Garant Vloeren terecht voor bijvoorbeeld Hongaarse punt pvc vloeren maar ook voor visgraat pvc vloeren. We nodigen u graag uit in onze showroom zodat u met eigen ogen uw gewenste pvc vloer kan uitzoeken. Maak eenvoudig een afspraak en dan zien we u binnenkort in onze showroom om uw droomvloer samen uit te zoeken!

Persoonlijke hulp en aandacht bij ons op locatie.

LOCATIE SHOWROOM

Virulyweg 21-A 7602 RG Almelo

Kom langs op locatie

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 21.00 uur (alleen op afspraak)

Zaterdag: 11:00 – 16:00 uur, vrije inloop

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

Bel ons

088-8377171

Nu tijdelijk GRATIS leggen

Wij bieden momenteel GRATIS leggen op al onze verlijmde PVC vloeren. Kom langs in onze showroom, zoek uw droomvloer uit en wij zorgen voor het leggen.