Exclusieve vloeren vindt u bij Garant Vloeren

Garant Vloeren, inmiddels een begrip in de vloeren branche, is een modern bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Met het oog op kwaliteit en vakmanschap is ons bedrijf de afgelopen jaren uitgegroeid tot een exclusief merk.

Waar anderen afhaken gaan wij verder. Onze service staat hoog aangeschreven, dit is onder andere terug te lezen in de online reviews. Garant Vloeren heeft een eigen vloerenlabel, onze eigen exclusieve pvc collectie is een ware trendsetter op het gebied van de laatste technieken. Onze naam staat voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Het persoonlijk contact met de klant in combinatie met het gevoel van vertrouwen maakt dat een vloer uitzoeken een andere betekenis krijgt. Wij staan garant voor:

  • De beste keuze
  • Snelle levering
  • Zeer hoge kwaliteit

Your time is limited, don’t waste it….!

null

Parket

Bekijk onze parketvloeren

null

Laminaat

Bekijk onze laminaatvloeren

null

PVC

Bekijk onze PVCvloeren

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ondervloeren

Ondervloeren zijn het meest belangrijk als basis voor jaren lang woongenot. Zo moet u bijv denken aan : heeft uw woning vloerverwarming? Is uw basis vloer hout of beton? Woont u in een appartement of vrijstaande woning? Voor elke situatie hebben wij een passende ondervloer. Komt u er niet uit neemt u dan contact met ons op.

Waarom kiest u voor Garant Vloeren

Wij staan garant voor:

  • De beste keuze

Met meer dan 20 jaar ervaring in de vloerenbranche en een team dat uitsluitend uit vakmensen bestaat zijn wij de beste keuze voor uw nieuwe vloer

  • Snelle levering

Wij leveren onze vloeren bij u thuis af via onze eigen transportservice. Uiteraard behoort het leggen van uw nieuwe vloer ook tot de mogelijkheden.

  • Zeer hoge kwaliteit

Voor alle vloertypen hebben wij de beste kwaliteitsvloer voor u geselecteerd. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in pvc vloeren, laminaat en houten vloeren.

slider_garantvloeren