PARKET

Houten vloeren zijn al meer dan 100 jaar een aanvulling in elke woonkamer. Van visgraat vloeren tot aan traditionele houten planken, u vindt ze bij Garant Vloeren.

LAMINAAT

Sinds het ontstaan van de laminaat vloer heeft het product zich de afgelopen 20 jaar sterk ontwikkeld. Tegenwoordig is een laminaat vloer niet meer te onderscheiden van echt hout.

PVC

Van visgraat dryback pvc vloeren tot aan wpc click, in de pvc wereld is oneindig veel keuze en voor ieder wat wils. Garant Vloeren levert alles op het gebied van dit prachtige product.

ACCESSOIRES

Onder accessoires vindt u : Leg benodigdheden, vloer olie en lakken, inloop-droogloop matten en andere vloer benodigdheden.

ONDERVLOEREN

Elke vloer vraagt in elke situatie een andere ondervloer. Bij Garant Vloeren vindt u alles op het gebied van ondervloeren. 10DB, vochtwerende en platen ondervloeren.

PLINTEN

Hier vindt u onze plinten collectie’s. Van plakplint tot aan MDF plinten van 15 tot 18 mm dik, renovatie plinten en sfeerplinten. Bekijk onze collectie nu online.

Exclusieve vloeren vindt u bij Garant Vloeren

Garant Vloeren, al meer dan 20 jaar een begrip in Nederland, focust zich op het leveren van kwaliteit en vakmanschap. De afgelopen jaren heeft de vloeren wereld zich snel ontwikkeld en wij zijn blijven mee groeien. Garant Vloeren is uw specialist als het om visgraat vloeren gaat, zowel in pvc als hout en laminaat. In onze showroom vindt u de meest exclusieve vloeren, dus niet zomaar een standaard collectie.

Waar wij ons in onderscheiden van de rest: 

 

1. Eerlijk advies.

2. Vakwerk van a tot z

3. Exclusieve vloeren, een selectie van de hoogste kwaliteit

4. Betrouwbaarheid

 

Ervaar het zelf en bezoek onze showroom , de koffie staat klaar.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Traprenovatie

Wij herstellen uw oude trap met een compleet nieuwe bekleding. Zo kan deze weer jaren mee.

Montageservice

Alle vloeren worden door onze eigen vakmensen gelegd. Zodat elke vloer met het zelfde resultaat wordt opgeleverd.

Parketschuren

Geef uw vloer een tweede leven! Wij schuren deze zodat hij er weer als nieuw uit ziet.

Egalisatiewerken

Garant Vloeren is uw partner als het gaat om het egaliseren van uw woning of bedrijf. Indien u een dryback pvc vloer aanschaft dient uw vloer altijd eerst geegaliseerd te worden. In sommige gevallen moet ook bij een click pvc de vloer eerst worden geegaliseerd. Onze mensen hebben alle kennis in huis en weten in welke situatie welke egaline nodig is. Indien u meer informatie wenst neemt u dan contact met ons op.

Waarom kiest u voor Garant Vloeren

Wij staan garant voor:

  • De beste keuze

Met meer dan 20 jaar ervaring in de vloerenbranche en een team dat uitsluitend uit vakmensen bestaat zijn wij de beste keuze voor uw nieuwe vloer

  • Snelle levering

Wij leveren onze vloeren bij u thuis af via onze eigen transportservice. Uiteraard behoort het leggen van uw nieuwe vloer ook tot de mogelijkheden.

  • Zeer hoge kwaliteit

Voor alle vloertypen hebben wij de beste kwaliteitsvloer voor u geselecteerd. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in pvc vloeren, laminaat en houten vloeren.