170 m2 Visgraat PVC

Deze Prachtige woning is voorzien van een nieuwe visgraat pvc vloer. De bestaande vloer is eerst keurig geëgaliseerd en in alle ruimtes op gelijke hoogte gebracht en vervolgens gelegd met deze prachtige visgraat stroken. In de gang is een 90 cm grote betonlook tegel van pvc geplaatst. Dit alles is naadloos aan elkaar aangesloten.

Bekijk meer

Tapijt en laminaat

In deze prachtige woning in Amersfoort hebben wij ruim 100 m2 laminaat en 2 trappen tapijt geleverd en gelegd. Het eindresultaat mag er dan ook zijn. Neem een kijkje in dit project door de verschillende foto’s aan te klikken.

Bekijk meer

Parket vloer Haarlem

Bij een klant is Haarlem is deze prachtige white wash parket vloer gelegd. De klant had elders een massieve vloer gekocht welke krom was en niet viel te leggen helaas. Op korte termijn hebben wij deze prachtige white wash vloer geleverd en gelegd.

Bekijk meer

XXL laminaat Almere

In deze woning in Almere is het volledige huis voorzien met onze vloeren. De trappen zijn bekleed met een superieure kwaliteit tapijt. De laminaat vloer is uit onze eigen Egger Collectie. Met deze XXXL plank heeft de klant de perfecte afwerking qua sfeer in zijn woning. Briljant resultaat al zeggen we zelf.

Bekijk meer

Bruidswinkel

In deze bruidswinkel in Barneveld is een tegel laminaat geleverd en gelegd. De inloop mat en de vloer hebben wij geleverd en gelegd. Omdat de klant aansluitend een tapijt wilde hebben waar een mannen pashok komt, hebben wij de vloer rondom afgewerkt met aluminium hoekprofielen. De balie stond al op het beton, met pijn en…

Bekijk meer

Kinderdagverblijf Mops

Afgelopen weekend hebben we Mops Kinderdagverblijf in Beverwijk weer voorzien van een prachtige XXL waterafstotende laminaat vloer. Mops is al jaren vaste klant van Garant Vloeren en met trots zijn wij dan ook weer volop aan het werk gegaan. Het oude (volledig verlijmde) tapijt is door ons verwijderd waarna de nieuwe vloer er in kon.…

Bekijk meer

Parket vloer

Deze prachtige parketvloer is geleverd in Friesland. De afwerking is gedaan met Cosmo naturel. De planken zijn om en om gelegd in 24 en 21 cm breed. Mooi effect!

Bekijk meer

pvc vloer

In Amsterdam is deze schitterende pvc vloer gelegd. De afwerking is gedaan met 8 cm hoge MDF plinten welke vervolgens aan de bovenkant netjes zijn af gekit.

Bekijk meer

pvc vloer Amsterdam

In Amsterdam hebben wij ruim 200 m2 winkelruimte voorzien van een pvc vloer, In de kelder eerst de bestaande tegels geegaliseerd en vervolgens de pvc vloer geplakt. Op de begane grond hebben we de vloer eerst vlak gemaakt met platen. Vervolgens is hier een Coretec klik pvc vloer op gelegd.

Bekijk meer

Parket vloer schuren

Deze eiken vloer is vandaag opnieuw geschuurd en behandeld met een 2K olie van royl. De voegen zijn uit gefreesd en vervolgens is de vloer geschuurd en gepolijst om vervolgens te worden afgewerkt met de royl olie.

Bekijk meer

Egaliseren Utrecht

In Utrecht troffen we de situatie aan waardoor er niet meteen parket gelegd kon worden. Door snel te schakelen is vandaag de vloer geegaliseerd en word eind van de week de parket vloer gelegd .

Bekijk meer