Vanwege een strakke planning is het noodzakelijk dat wij vrij ons werk kunnen doen. Tevens brengt men vocht in de woning wat ten nadele gaat van uw vloer.
  Uw vloer mag geen oneffenheden bevatten, indien Garant Vloeren dit dient te corrigeren worden hiervoor uur tarieven berekend.
  Indien het vochtpercentage hoger ligt kan de vloer niet worden gelegd en zullen wij de kosten voor de verloren dag door berekenen. ( vooraf kan worden vocht gemeten door bijv de aannemer) indien in onze buurt kunnen wij dit voor u doen.
  Het uitzetten en krimpen van hout of laminaat maakt dat hierin de keuze moet worden gemaakt om de ruimtes te onderbeken. Dit om te voorkomen dat uw vloer bol komt te staan.
  Indien dit wel het geval is kan er geen vloer worden gelegd en zal eerst moeten worden geëgaliseerd of gerepareerd.
  Het is noodzakelijk dat het opwarm protocol is voltooid voordat de vloer wordt gelegd. Deze kunt u terug vinden in uw offerte email. Egaline zal scheuren indien dit niet goed gebeurd. Op al onze offertes staat nogmaals de link.
  Uw vloer dient te acclimatiseren op de verdieping. Laat dus niet alles op 1 verdieping liggen indien meerdere verdiepingen moeten worden gelegd. ( 48 uur )
  Vocht trekt in uw vloer en zorgt voor grote problemen.
  tenzij wij of onze partners vooraf hebben ingemeten bent u zelf verantwoordelijk voor het juiste en voldoende gehaalde materiaal.
  Deuren inkorten, kozijnen inzagen, en keuken plinten inzagen vallen onder extra werk. Dit wordt vooraf met u overlegd.
  Egaliseren op 3 mm is niet vlak maken maar glad. Indien we echt vlak moeten egaliseren meten we het hoogste punt in de woonkamer. Deze dikte houden we aan qua egalisatie laag.
  tenzij anders is overeengekomen zullen wij onze dagprijs door berekenen aan de klant. Extra werk uiteraard vooraf in overleg.
  LET OP: Het kan gebeuren dat er tijdens het schuren van een vloer , het leggen van een (pvc) vloer ( strak om de kozijnen) minimale krasjes/vlekken e.d ontstaan aan muren of kozijnen. Houdt hier aub rekening mee. Wij werken met de grootste precisie/nauwkeurigheid en zorgen altijd met de grootste zorg voor uw spullen. De kans bestaat dat er met een grote renovatie als aan de vloer er per ongeluk iets beschadigd. Garant Vloeren kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vlekken of schade aan muren tgv de plinten . We zullen voordat we beginnen door de woning lopen en alle aanwezige schade vooraf opnemen. Daarbij zijn wij uiteraard verzekerd mocht er onverhoopt toch iets mis gaan! Maak u niet onnodig zorgen.
  Indien zaken niet duidelijk zijn vragen wij u voordat u tekent contact met ons op te nemen. Indien u tekent gaan wij ervan uit dat alles duidelijk is.