Hieronder ziet u de collectie van Royl 2K en Rubio Monocoat. Beide olie soorten zijn op basis van 2 componenten en kunnen binnen 1 dag met 1 laag worden afgewerkt. Dit houd in dat u maar 1 dag niet op de vloer mag komen ipv. 2 of 3 dagen!

Royal 2K

Voor ROYL is een zeer uitgebreid kleurenpallet ontwikkeld, voor een ieder zijn smaak. De pigmenten trekken samen met de olie diep in het hout, waardoor de kleur niet verdwijnt.

Rubio Monocoat

Rubio Monocoat is dé referentie voor kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke houtbeschermingsproducten. Dankzij de geavanceerde technologie van moleculaire binding waarop de werking gebaseerd is heeft Rubio Monocoat de volgende kwaliteiten:

 

  • duurzame bescherming en kleuring van het hout
  • één enkele laag volstaat
  • 100% natuurlijke ingrediënten,
  • eenvoudig in gebruik en onderhoud
  • geen overlappingen mogelijk
  • Kan op alle houtsoorten gebruikt worden
  • Ruim kleurenpalet: 40 standaardkleuren

Reparatie - Renovatie - Onderhoud

Is uw vloer toe aan een onderhoudsbeurt? Garant Vloeren is gespecialiseerd in het onderhoud en schuren van uw houten vloer. Indien er kleine deukjes/krassen in zitten, uw vloer verkleurt is omdat er een kleed op heeft gelegen , u overlast van water heeft gehad of omdat u gewoon eens wat anders wilt, dan kunnen wij uw vloer vakkundig en stofvrij schuren en opnieuw in de olie of lak zetten. Heeft u een aanbouw en wilt u parket aangelegd hebben dan kan dit uiteraard ook.

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment houten planken , plinten , accessoires en kleur olie/lak

Onze werkwijze

In alle gevallen zullen wij u vragen om ons foto’s van uw huidige situatie te sturen. Naar aanleiding van de foto’s en uw wensen maken wij een passende offerte op maat. Mochten we op de route zitten dan kunnen we altijd vooraf komen kijken.

Indien we tot een afspraak komen dan komen we op de gewenste dag langs om de vloer te schuren. Met professionele schuurmachines zorgen we ervoor dat uw vloer kras en stofvrij wordt geschuurd, zowel de vloer als de kanten. Daarna wordt de vloer gepolijst met een woodboy zodat ook de kleine oneffenheden niet meer zichtbaar zijn. Als een vloer erg verouderd is of wanneer de vloer een andere kleur krijgt zullen we de V-groef uitvrezen/schoonkrabben zodat ook deze de nieuwe kleur krijgt. vervolgens brengen we de nieuwe lak/olie op.

In de meeste gevallen zijn de plinten nog goed voor een 2e ronde, in een aantal situaties ook niet. Wij nemen indien dit nodig is alles uit handen. De levering en het plaatsen van nieuwe plinten en het af kitten hiervan verzorgen wij volledig.