Vloer Slopen/verwijderen vloeren

Bent u van plan om uw vloer te laten verwijderen? Dan bent u bij Garant Vloeren aan het juiste adres. Het verwijderen/slopen van een vloer is specialistisch werk. Het is van belang dat uw dekvloer vooraf goed wordt geïnspecteerd.   Hiernaast hebben wij de juiste machines om uw vloer vakkundig en netjes te verwijderen. Denk hieraan bijv aan verlijmd tapijt, verlijmd parket , verlijmd pvc , het frezen van de dekvloer en het verwijderen van oude resten spaanplaat of lijmen.

 

Het slopen van uw vloer, waar moet u aan denken?

Wij werken met de allerbeste machines op het gebied van dekvloer reparatie , schuren en slopen. Uiteraard doen we ons best om stof te voorkomen. Helaas is dit niet altijd volledig stofvrij. U kunt hierin meedenken door bijv. plastic tussen overgangen van de trap te plaatsen zodat het stof niet naar boven trekt. 

Vloerverwarming en Slopen

In veel huizen ligt momenteel vloerverwarming. Het is van belang dat er rekening wordt gehouden bij het slopen van een vloer dat de vloerverwarming in tact blijft. Ga er dus niet zomaar vanuit dat dit een simpele klus is om zelf te doen. Laat hier echt naar kijken door een vakkundig bedrijf! Vervolgens is de juiste opbouw zeer belangrijk. Onder het kopje egaliseren vindt u meer info over de juiste opbouw van uw vloer.

Veel bedrijven kiezen voor een makkelijke en goedkope oplossing en gebruiken een tegellijm of een ander flexibel systeem dat altijd flexibel blijft. De flexibiliteit houdt in dat er uiteindelijk scheurvorming zal ontstaan in de egaline wat kan leiden tot het loskomen van uw vloer.

Vloer verwijderen/slopen kosten

Wilt u weten wat de globale kosten zijn voor het slopen van uw vloer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. De kosten variëren namelijk per situatie. Zo is het van belang om te weten om hoeveel vierkante meter het gaat en welk type vloer wij gaan slopen. Uiteraard verzorgen wij ook weer de volledige opbouw van uw nieuwe vloer.

Wij komen graag bij u langs zodat we een realistische indicatie kunnen geven wat de kosten zullen zijn voor het egaliseren van uw vloer. 

Persoonlijke hulp en aandacht bij ons op locatie.

LOCATIE SHOWROOM

Virulyweg 21-A 7602 RG Almelo

Kom langs op locatie

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 21.00 uur (alleen op afspraak)

Zaterdag: 11:00 – 16:00 uur, vrije inloop

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

Bel ons

088-8377171

Nu tijdelijk GRATIS leggen

Wij bieden momenteel GRATIS leggen op al onze verlijmde PVC vloeren. Kom langs in onze showroom, zoek uw droomvloer uit en wij zorgen voor het leggen.